Saffraan – Sofora - Peptiden


Nieuw in de salon!
Als vrouw streeft u ernaar uw rimpels zichtbaar te verminderen en de tekenen van veroudering te corrigeren. Wat u echter vooral wilt, is een stralende huid die uw gezicht glans geeft van jeugdigheid waardoor u zich veel jonger voelt dan uw reële leeftijd.

Als uw schoonheidsspecialist kan ik u in uw bezoek begeleiden en adviseren over het gepersonaliseerde verjongingsprotocol Fil de Vie, dat een combinatie is van de ‘verjongende Intensieve Instituutbehandeling’ in de salon en de ‘Sérums Jeunesse’ en de ‘Crème Jeunesse’ voor thuisgebruik.

Het geavanceerde onderzoek van SOTHYS heeft het βP3 TRI-COMPLEX ™ ontwikkeld dat 2 plantaardige actieve bestanddelen combineert met peptiden van de laatste generatie om het jeugdigheidskapitaal op elke leeftijd door de dubbele aanpak van de tekenen van veroudering te beschermen.

  • - oxidatieve stress te bestrijden
  • - tekenen van chronologische veroudering te bestrijden.

Polifenolen van saffraanbloem – Innovatieve van het Geavanceerde onderzoek van SOTHYS.

Polifenolen zijn bijproducten van de productie van saffraan, en worden geëxtraheerd door een milieuverantwoord procedé op basis van gedroogde bloemen. Deze vormen een echte val voor vrije radicalen. Oorsprong Quercy/Frankrijk.