Dr. Spiller

‘Pure SkinCare Solutions’

Dr. Spiller is al meer dan 50 jaar actief op het gebied van cosmetica, productontwikkeling en innovatie, waarbij de kracht van de natuur als uitgangspunt dient.
Dr. Spiller maakt als één van de weinige cosmeticamerken voornamelijk crèmes op basis van water in olie. Er wordt gebruik gemaakt van een hoge concentratie natuurlijke grondstoffen en natuurlijke geurstoffen. Daarnaast hanteert Dr. Spiller het unieke HYTEC® Emulsion System. De producten zijn in de afgelopen jaren meermalen internationaal bekroond.

HYTEC® Emulsion System
In alle producten van Dr. Spiller wordt gebruik gemaakt van het HYTEC® Emulsion System. Dit is een gepatenteerde formule, die ervoor zorgt dat de lipidebarrièrelaag van de huid hersteld wordt. De huid is langer in staat om vocht en werkstoffen vast te houden, waardoor een langduriger hydratatie in de huid en een optimale voeding gerealiseerd worden. Daarnaast is de huid beter beschermd tegen externe factoren zoals fijnstof (CO2) en vrije radicalen.

Voordelen van water in olie crème
Een crème op oliebasis heeft de mogelijkheid om langer werkstoffen af te geven aan de huid. De olie zelf dient o.a. als conserveringsmiddel, daardoor zijn de producten van Dr. Spiller zo huideigen dat de crèmes zeer verdraagzaam zijn en beter worden opgenomen.
Dr. Spiller heeft een breed scala aan mogelijkheden en huidverzorgingsproducten.
De producten van Dr. Spiller zijn dankzij een water/olie emulsie en het HYTEC® Emulsion System uitermate geschikt voor een optimale dagelijkse huidverzorging.

Huidverbetering
Dr. Spiller staat voor een natuurlijke huidverbetering, dankzij bewezen milde werkzame stoffen. Herstel van de huid wordt op een natuurlijke wijze gerealiseerd.
Diegene die Dr. Spiller al langer kent, weet dat Dr. Spiller een kwaliteitsmerk is. Een uitgebalanceerde combinatie van diverse componenten met uitgekiende technologieën.  De verzorgingsproducten vormen een perfecte harmonie voor authentieke schoonheid. Puur door ervaring en de juiste toepassing van de producten in de salon komen deze heel mooi tot hun recht.
Regeneratie door de huid zelf wordt geëffectueerd, dankzij gebruik van werkstoffen, die door de huid als huideigen beschouwd worden. Hierdoor wordt de huid weer aangezet tot het herstellen van de huideigen functie, met als resultaat een goed functionerende, stralende en gezonde huid.

Huidverbetering gaat altijd gepaard met huidverzorging!